Links.
Gedragsproblemen.
Bachbloesemremedies.
Strippagina.
Uitlaatservice.
Home.
Foto's.
Contact.
Over Hondsgeluk.
Werkgebied.
hondenuitlaatservice hondsgeluk
Hondenuitlaatservice
Tel.nr. 06-16827900
Filmpjes.
Wie zijn wij?
Hondsgeluk bestaat uit 3 personen: Francisca, Maria en Ronald  Alle drie grote dierenliefhebbers en ruime ervaring met honden.

In 2009 besloten wij om een hondenuitlaatservice te beginnen. Eerst individueel en later ook groepen. Wij doen dit nog steeds met veel plezier.
Toby samen met Francisca

Toby is de reden geweest dat ik (Maria) Bachbloesems ben gaan studeren. Hij was van begin af aan al ontzettend druk en niets kon hem rustiger krijgen. Bachbloesems werkte vanaf het begin af aan bij hem en hij werd (wat) rustiger. Helaas was er een andere oorzaak dan karakter voor zijn gedrag, (neurologisch) en hebben wij veel te vroeg afscheid moeten nemen van hem. (18 mnd)

Wij zijn allemaal opgegroeid met honden, katten en andere huisdieren en hebben ook verschillende hondentrainingen gedaan met onze eigen honden. Waaronder GG1, Agility en Flyball
In de tussentijd de opleidingen: Alles over de hond en Bachbloesems voor dieren gevolgd. Hierin worden allerlei zaken over de hond (en andere dieren) behandeld, zoals bijvoorbeeld: gedrag, voeding, rassenkennis, ehbo, oorsprong, ziekte, gedragsproblemen en (in het geval van de Bachbloesems) de werking van Bachbloesems op dieren.
Puck, de huishond. Hij gaat altijd mee met de groep
Hondsgeluk  op